top of page

Hej företagare i Arboga!

flyer_edited.jpg

Vill du som företagare få tillgång till erfarenhetsutbyte och tillhöra ett företagsamt nätverk som verkar och brinner för Arbogas utveckling av näringslivet och lokala handeln?

 

- Då är du välkommen till Arboga i Centrum, AiC - en opolitisk ekonomisk förening som i gemenskap med kommunen utvecklar Arboga som handelsort och attraktivt besöksmål.


Vad får du då som medlem?
- Du är med i den marknadsföringen som vi satsar mycket på, för att visa vår bredd på butiker och tjänsteföretag som finns.
-Vi driver frågor som rör samordning och utveckling av handeln, tjänsteföretag samt besöksnäringen i stadskärnan med omnejd
-Du blir automatiskt medlem i Västra Mälardalen i Samverkan, ViS – en förening som samverkar mellan kommuner och näringsliv, marknadsför hela Västra Mälardalen för att öka regionens attraktionskraft.


Vad kostar det?
- Medlemsavgiften är 200 kr och serviceavgiften baseras på omsättning exklusive moms. OBS! Nu endast 50 procent första året.


Funderingar?
- Kontakta oss gärna – maila, besök oss eller ring 0708-194 276 (Carola)
- Läs mer om oss i styrelsen, vad vi gör, vilka som är medlemmar och mycket mer.


Vi har ett öppet samtalsklimat och lägger stor vikt vid ett bra och kreativt samarbete mellan styrelse och med dig som medlem. 


Varmt välkommen! 

BLI MEDLEM

Support Group
bottom of page